rain
Creatief - Jong - Professioneel - Uitdagend

Zoek jij werk?

Solliciteren


Opdrachten krijg je meestal via je verantwoordelijke. Bij hem of haar kan je ook terecht voor hulp of met problemen. Als professional heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je hebt thuis je eigen werkplek, maar werkt wel in een team. Je hebt je eigen tijdsindeling, je eigen bedrijf en je eigen zekerheden. Belangrijk is dat je als administratief medewerkster een goed organisatievermogen hebt en dat je graag samenwerkt met anderen. Ook wanneer je weinig ervaring hebt en een stageadres zoekt, heten wij je van harte welkom. De open stage adressen zijn in: Lelystad en Barneveld. Wij vragen geen diploma voor een administratief medewerker(ster). Wel zijn wij bereid na gebleken geschiktheid, om je hiervoor een cursus aan te bieden. Ben jij vindingrijk, oplossing gericht en durf je een nieuwe uitdaging aan, reageer dan snel op een leuke baan via A vindt B.

Wat kan onze duizendpoot?

Je hebt een goed hart en affiniteit met Goede Doelen
Je bent in staat resultaatgericht te werken
Je kunt nauwkeurig werken?
Je bent flexibel?
Je bent klantgericht?

Wat doe je?
Als commercieel medewerker buitendienst loop je ons traject door. Je onderhoudt contact met klanten door klanten te bezoeken en je bouwt een relatienetwerk op. Op basis van je kennis en onderzoek in de markt geef je adviezen aan je leidinggevende.

Wat moet je kunnen?
Je hoofdtaak is het verkopen van advertentieruimtes, dit op verschillende producten, afhankelijk van welke er verkocht kan worden. Je bent vrij hier een bepaald product de voorkeur te geven. Door goed te luisteren naar de klant, weet je wat de klant wil en kun je met je informatie of advies inspelen op de behoefte van de klant. Dat is namelijk wat je verkoopt aan de klant, een behoefte. Je overtuigt klanten ervan te adverteren en wat hiervoor de beste weg is. Naast persoonlijke verkoop zijn klantenwerving en relatiebeheer toverwoorden voor deze baan. De klant is Koning, dat is wat er uit voort moet vloeien, een klantgerichte, zakelijk vriendelijke samenwerking. Alles draait om een tevreden klant en goede verkoopcijfers. Ook draag je bij aan het opstellen van het verkoopbeleid door het verzamelen van marktinformatie.

Waar werk je?
Hier gaan we samen naar kijken, je werkt in de regio waar op dat moment de producten klaar staan voor lancering op de markt. Je werkt op straat en bezoekt het MKB.

De thuisverkoper noemen wij dit voor het gemak. Dit biedt vele mogelijkheden, echter wel via bepaalde constructies omdat de wetgeving geen andere mogelijkheden bied. De thuisverkoper(ster) mag werken met een V.A.R. verklaring (https://www.ikgastarten.nl/zzp/var-verklaring/alles-over-de-var-verklaring), freelance, commissiebasis, ZZP, eenmanszaak, of welke ander toegestane constructie dan ook. Het beste is een inschrijving bij de K.v.K. want dan ben je overal vanaf. Als je een uitkering hebt kun je overleggen of je met behoud van de uitkering jezelf mag inschrijven, daar je van een bedrijf de verkoop opdrachten kunt krijgen. Wat je dan meer verdiend of bijverdiend, dat dien je naar behoren op te geven, maar je krijgt er wel energie door en bent mogelijk snel van je uitkering af en bent dan ook verlost van de toch wel zware sollicitatieplicht. Heb je hier vragen over, stel ze ons gerust. Je werkt op door jezelf in te delen uren. Je hebt GEEN target verplichtingen, daar er geen gezagsverhouding mag ontstaan. Dus wij leveren de producten en alle benodigdheden, bieden trainingen aan en zullen veel feedback bieden. Een superleuk bedrijfje, wat je helemaal alleen kunt doen, maar zeker daar ook mensen achter kunt zetten die je helpen met de verkoop. We hebben een concept wat ook jij mag plaatsen op bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Wanneer er dan iemand reageert en gaat starten met de verkoop, dan weten wij aan de hand van de code dat het van jouw geplaatste advertentie weg komt en ontvang jij over elke door die persoon verkochte advertentie, provisie! en ….je mag zelf een keuze maken op welk project je wilt starten.

 Staat jouw functie er niet bij? Doe ons een goed voorstel en wie weet mag jij ons team komen versterken.

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Op welke functie solliciteert u?

  Uw bericht

  Gaat u akkoord met de geheimhoudingsverklaring? Akkoord