Introductie Placemats

A vindt B levert placemats voor restaurants waarop bedrijven kunnen adverteren. Een effectieve manier van adverteren, met een groot bereik en een breed publiek. Op de placemats staat dan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam met de slogan van uw bedrijf en de contactgegevens. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kortingsactie te vermelden in uw advertentie. Desgewenst kunnen wij samen met u kijken wat het beste bij uw onderneming past. De gasten van een restaurant maken op deze manier kennis met uw bedrijf, terwijl ze wachten op hun eten. Wanneer u een QR-code bij uw advertentie heeft staan, kan de consument tijdens het wachten op het diner, uw website met eventuele aanbiedingen bekijken.

 

Alle pluspunten op een rijtje

A vindt B levert placemats voor restaurants waarop bedrijven kunnen adverteren. Hierbij zijn er tal van voordelen ten gunste van uw onderneming, laat ik er een aantal voor u opsommen:

Zo heeft u een;

Goed gevoel
Fiscale aftrekbaarheid
U ondersteund Goede Doelen
U ontvangt bewijsexemplaren
Bezoekers aantal op uw website loopt op
Vooraf ontvangt u een proefdruk per e-mail
Plaatsing QR code, niet in uw bezit? wij maken deze kosteloos voor u. (uitleg QR code: www.qurify.com/nl)

Verkoop en informatie

Wanneer u uw interesse aan ons kenbaar maakt, neemt een van onze teamleden contact met u op en levert u advies op maat en uiteraard een passende aanbieding. We geven u ook uitleg over de kracht van deze manier van adverteren. U bent van harte welkom bij A vindt B en we kijken er naar uit om u van dienst te zijn.

WNF - GDAD 728x90 - gif

U verdient het om meer en beter gezien te worden!