Graag vertellen wij u wat de bedoeling is van “vraag het maar aan Disney”

Disney is als voorbeeld gekoppeld aan bovenstaande rubriek, die binnenkort online zal zijn. Allereerst zal ik mij even aan u voorstellen, mijn naam is Disney Verburg en heb samen met mijn adviseur en diverse vrijwilligers “Total Care For You” tot leven geroepen, dit binnen de muren van A vindt B. Door onze ervaringen op allerlei gebieden zijn wij bereid en hebben wij de mogelijkheid mensen te helpen de juiste weg te vinden in hun problemen. Onze gebundelde kennis is dan ook onbegrensd en komt nu goed van pas en kijken wij uit naar wat er gaat komen, u ook? Uiteraard kunt u ook terecht voor een sociaal gesprek, gewoon even lekker babbelen.

Binnenkort komen wij namelijk met een forum, Voor het bedrag van € 1,80 per maand bent u sponsor lid en ondersteund u het activiteitenprogramma voor het kind en zo ook de Goede Doelen. Het lidmaatschap wordt o.a. besteed aan de kinderen, die door heel het land kleurplaten inkleuren en insturen, waarbij wij de winnaars op de website bekend zullen maken. Graag willen wij hierin een steentje bijdragen omdat we allemaal een warm hart hebben voor kinderen en het goede doel.

Het forum kost € 1,80 per maand en u kunt hier alles kwijt wat u wilt voor “jong & oud”, veel mensen zijn eenzaam en zullen wij uit naam van “Total Care For You” mensen tot en bij elkaar proberen te brengen. Van de opbrengst gaat 50% naar de deelnemende Goede Doelen.

Dank u voor uw aandacht en graag tot ziens.

Vriendelijke groetjes

Team A vindt B.

 

Via onderstaand formulier kunt u contact met mij of mijn collega’s.

U verdient het om meer en beter gezien te worden!